ONZE WINKEL

Mijn naam is Ralf van den Boom en ik heet je van harte welkom in mijn winkel in Breukelen! Zo lang ik me kan herinneren "zit ik in de kaas" en sinds 2015 heb ik mijn winkel in Breukelen met een gezellige, vaste klantenkring. Zelf ben ik gek op de boerenkazen van Alexanderhoeve en mijn klanten zijn er ook gek op. Daarnaast is ook de Delice de Bourgogne een echte uitschieter; een romige, zachte witkorst die vol van smaak is.

In mijn winkel kun je terecht voor:

HOLLANDSE KAAS
We hebben in de winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
De buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. En de noten zijn altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
De winkel heeft ook een mooie aanbod van de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 8:30 - 18:00
Zaterdag: 8:30-17:00
Zondag en maandag gesloten.


Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Ralf van den Boom
Alexanderhoeve Breukelen